Välj kärlek i ditt eget liv

Foto: Faye Cornish/Unsplash

För en tid sedan skrev jag om ett starkt budskap som jag fick under en retreat i höstas som jag deltog i, där budskapet var ”plocka upp alla bortglömda kvinnor ur jorden”. De orden har legat och puttrat en längre tid nu och de börjar anta form känner jag. Det finaste jag kan ge till mina medsystrar och alla män som är i kontakt med sin feminina sida är gåvan att älska sig själv.

”What you love, you are.” // Rumi

Så idag tänker jag dela med mig av en meditation som handlar om att komma i kontakt med sitt hjärtas djupaste längtan. Det är Björn Natthiko som så fint delar med sig av sina erfarenheter, länk. Hitta en avskild plats så du i lugn och ro kan njuta av meditationen.

I sin meditation bjuder Björn in till att utforska vem det är som ser ut genom dina ögon, det kan vara en start till att börja lyssna mera inåt för att förstå något mer om sig själv och sin längtan.

Idag den 2 januari, infaller en nymåne, och i gammal tradition brukar man säga att vi vid den tidpunkten kan skicka ut vad vi vill ha mer av i våra liv. Det vi skickar ut förstärks just vid nymåne, så passa på att förstärka det du önskar mest av allt.

Om du inte kommer på något så föreslår jag att du väljer mer kärlek i ditt eget liv. Att 2022 får bli året då du väljer att bli mer av den du är ämnad att vara, och att du någonstans börjar med att älska dig själv för precis den du är.

Ta hand om dig!

Varma hälsningar,
Anna

Till hemsidan