Urskiljningsförmåga

Går du din egen individuella väg i livet eller är du fast i skuggan av den andra har definierat åt dig? Har du en stark förankring i dig själv och kan du urskilja vilka dina behov är i och kring din omgivning eller glömmer du bort dig själv ibland och är mer lyhörd för andras behov?

Känn efter hur det är för dig och vilka känslor som dyker upp när du funderar runt dessa frågor. Kanske väcks en irritation över att du inte kan tala din sanning eller leva din sanning eller känner du dig lågmäld och kanske mer åt det deprimerade hållet? Oavsett vilka känslor som dyker upp så är det signaler till dig själv om hur lyhörd du är på dina egna behov.

Vad skulle hända om du tog dina känslor på allvar?

Allt vi människor behöver finns i överflöd, vi behöver inte ge avkall på våra behov till förmån för andra. Det finns och räcker till oss alla. Moder jord ger oss ständigt allt vi behöver för att växa och blomma. Men det krävs att du är lyhörd och kan urskilja dina egna behov.

Gör sådant som du känner djupt inom dig att du måste och vill, för den stora skönhetens skull. Inga pengar i världen skulle kunna få dig att avvika från din inslagna väg, om du går med ditt hjärta som vägvisare.

Att vara sann mot sig själv är den långsiktigt mest lönsamma investeringen vi kan göra.

Så öppna upp för att vara mer lyhörd för dina egna behov och omfamna den du verkligen är.

Ta hand om dig,
Anna

Till hemsidan