Skaparkraft

Jag känner mig alldeles bubblig inombords av all frisk luft som jag har fått den sista tiden. Livet med hundvalp håller oss sysselsatta och det blir många fina stunder i naturen. Jag är lycklig över att vi går in i den ljusare tiden på året och det är märkbart att mörkret kommer allt senare nu om kvällen.

Kanske är det vårfloden inom mig som redan har satt fart för nu kliar det i fingrarna att få sätta ut nya blommor och göra fint runt omkring mig. Jag vet att det är lite tidigt att plantera ut vårlökar när vi har fler frostnätter att vänta. Jag får helt enkelt ge mig till tåls, men det finns ju klart andra sätt att ta tillvara på den nya energin som infunnit sig.

Bland annat så vill jag göra dig uppmärksam på din egen energi, kanske lyssna lite extra på vad hjärtat längtar efter och se om lusten finns där att väcka liv i det som slumrat under vintermånaderna? Vad sägs om att hitta nya glädjeämnen som fyller ditt liv med lite extra skaparlust? Våga gå utanför din konfortzon och prova något nytt?

Själv sitter jag med massor av tankar inför framtiden och funderar på hur jag vill använda tiden framöver på bästa sätt. Bland annat så funderar jag på om jag ska starta upp en kvällskurs för de som vill utforska mötet med sig själv och sin intuition? Hur skulle intresset för det i så fall se ut? Sedan pirrar det i fingrarna för att både skriva och måla samt utforska nya skrymslen i vårt sinne.

Vad sitter du med för tankar om framtiden och vilka av alla idéer ska du förverkliga i år?

Ta dig en funderare och gör slag i saken att utforska något som du inte har provat tidigare. Brukar du vara aktiv? Prova något lugnare.
Brukar du vandra runt på köpcentret? Prova en tur i skogen.
Brukar du bli fast framför Tv:n? Prova att läsa en bok.

Eller så några nya tanke-frön och använd våren till att utforska det som idag känns oöverkomligt till något som kan manifesteras i sommar.

Vad sitter du inne med som vill förverkligas?

Ta hand om dig,
Anna
Samtalsterapi, Vedic Art, Lightworker

Till hemsidan