Själsligt växande

Själens spegel

Vilken skillnad gör det för dig att sätta själen i första rummet och lita på att du är hållen?

”Vi är inte mänskliga varelser som har magiska, mystiska upplevelser. Vi är magiska, mystiska varelser som har mänskliga upplevelser.”

Jag har skrivit om oss som magiska varelser tidigare och det kanske är först nu som jag på riktigt börjar förstår innebörden av skillnaden mellan perspektiven mänsklig upplevelse och själslig upplevelse.

Det som gjorde skillnad för mig var att inse att det är själen som växer när vi har modet att följa vår sanning, inte personen. Det är när egot har gett upp kampen till förmån för det större varandet, som själen kan bryta igenom så att vi kan bli de magiska varelserna som vi är ämnade att vara.

Det är när vi har modet att se med hjärtat och när vår person kan underkasta sig själen, så att själen kan återvända till den fysiska kroppen och vara en magisk varelse med mänskliga upplevelser. Det är då själen kan fortsätta sitt växande och mirakler ske.

Att på riktigt ha tillit till den inre transformationsprocessen, och att våga släppa taget om personen och lita på att allt är som det ska. Att vi är här för att utvecklas, förändras, växa och mogna som själar. Inte fastna i autopiloten eller egots alla lockelser.

När en människas beslutsamhet ligger i att ”tjäna sin själ” och ge upp sitt ego till förmån för det kollektiva bästa och fungera som kanal för det som är större än sig själv, det är då mirakler sker och det är då vår intuition är som starkast.

Under ett års tid har jag vandrat i shamanens fotspår för att lära mig tekniker för healing och de traditioner som en ljusarbetare behöver för att kunna verka som en kanal vid energiarbete. Jag kan med ödmjukhet inse att en större transformation har skett på insidan som jag inte hade kunnat förutse när jag klev in i den helande cirkeln. Ett mirakel från det gångna året som jag vill dela med mig av är att jag har varit kanalen för helandet av en deltagares ömmande och krokiga stortå. En händelse som inträffade när hon var i tonåren och där hon blev trampad av en häst så illa att stortån aldrig blev sig lik, 40 år senare är nu besvären som bortblåsta.

Vad blir möjligt om du bjuder in din själ?

Inom kort kommer jag att erbjuda healing för er som är intresserade av att boka en tid, samt erbjuda målarkurser i Vedic Art där ni kan bekanta er med er inre skapare. Allt finns att läsa om på hemsidan.

Varmt välkomna,
Anna

Till hemsidan