Personlig utveckling

Nu äntligen har jag tagit mig modet att utforma mina egna kurser i personlig utveckling och planerat in kurstillfällen för 2021. Det känns som jag har ruvat på de äggen rätt länge, och nu finns alltså hela mitt kursutbud med datum och lokal helt färdigt. Hoppas du känner dig lika inspirerad av att delta som jag längtar efter att få dela med mig av kunskaper som jag lärt under många år med ledarskap, psykosyntes, kulturcoaching och terapi.

Tanken är att man ska kunna gå enskilda kurstillfällen eller se det som ett helt kursprogram som på slutkursen hjälper dig att lättare förstå vilka personliga fördelar som du bär på, för att skapa din egen plattform. Med individuella kulturcoachningar mellan tillfällena så fiskar vi upp myntarketyper som ger signaler om din unika potential.

Som bilden ovan visar så är kurstillfällena fördelade med ungefär en månads mellanrum med individuella coachningar som en brygga däremellan. Vill du gå ytterligare på djupet, så erbjuder jag även psykosyntesterapi. Där har du möjlighet att utforska hela dig själv, vi går på upptäcktsfärd och utvecklar dina resurser så att du finner trygghet i att fortsätta ditt växande. Jag ser på dig som en hel människa utifrån ett själsligt perspektiv, där hela du får lov att vistas i, med allt vad det innebär. Vi har alla en unik historia och jag anpassar mig till dina behov.

Är du intresserad av att läsa mer om mitt kursutbud så är du varmt välkommen att göra så på min hemsida, och har du frågor så får du gärna höra av dig via e-post eller på telefon.

Väl mött!

/Anna