Livsandarna har vaknat

Min gåva till dig är inspiration

Jag vet inte hur du har haft det i sommar, men jag upplever att mina livsandar har fått förnyad kraft och nu längtar jag efter att komma igång igen med dagliga bestyr. Efter flera veckors ledighet med lata dagar, sol och segelbåt så känner jag mig så avslappnad och energifylld!

Vi får ju möjlighet att reflektera mera när dagen inte är fullspäckad med en massa måsten, det är ljuvligt tycker jag. Kanske har du hunnit reflektera över de livsval du gör och tidigare gjort, kanske är det dags för en förändring? Vi når alla en punkt i livet då vi undrar över varför vi är här. Är det bara för att reproducera oss, jobba och sedan dö? Det är tanken ”det måste finnas något mer än det här” som driver oss att upptäcka vår fulla potential.

Kanske står du vid ett vägskäl i livet och vill utforska delar inom dig själv eller de relationer du har runt omkring dig? Jag såg en så bra sammanställning över ”om känslorna kunde prata” som jag vill dela med mig av:

Sorg kanske vill säga mig att jag behöver gråta
Ensamhet kanske vill säga mig att jag behöver knyta an
Skam kanske vill säga mig att omfamna mig själv kärleksfullt
Ånger kanske vill säga mig att jag behöver förlåta
Tomhet kanske vill säga mig att göra något kreativt
Ilska kanske vill säga mig att se över min gränssättning
Ångest kanske vill säga mig att vara mer modig
Stress kanske vill säga mig att ta ett steg i taget

Om du behöver prata, så lyssnar jag gärna. Besök min hemsida för mer information om coaching, mentorskap, samtalsstöd och samtalsterapi.

Må väl!

/Anna