Läkningsfrekvenserna

Solfeggio – läkningsfrekvenser

Nu är jag tillbaka till tangenterna efter en lång tids frånvaro, ibland kommer livet emellan och då behöver man tid för återhämtning. I mitt fall så pausades livet när min man och livskamrat fick en hjärntumör och vissa stunder under den processen vågade jag knappt andas. Nu har vi kommit ut på andra sidan och allt har gått bra, men det finns några saker som i grunden är förändrad i mig. Jag tar inget för givet längre och jag inser att det är viktigt att leva här och nu, varje minut.

I veckan så lyssnade jag till podden Universums Hemligheter, avsnitt nr 16 som pratar om de 7 läkningsfrekvenserna, jag blev då påmind om hur viktigt musik är för oss. Under småbarnsåren brukade jag spela klassisk musik för mina söner, jag hade hört att det skulle öppna upp för lärandet. Nu vet jag ju inte huruvida det stämmer, det får väl tiden utvisa, men jag upplevde att de ofta blev lugnare när jag satte på just klassisk musik.

Efter podden så letade jag fram musik på Spotify för att testa på mig själv, och jag måste säga att jag blev alldeles häpen över hur väl det responderade med mitt inre system. De olika frekvenserna riktar sig till våra chakran och vill du veta mer så föreslår jag att du söker på ”Solfeggio” och botaniserar bland allt som kommer upp.

Nu när jag ändå var igång så frågade jag även maken om han ville testa och det ville han, så jag satte på 528Hz Transformation and Miracles (DNA repair). Hans spontana reaktion efteråt var hur skönt det kändes och jag kunde se på hela hans hållning och ögon att något hade förändrats hos honom.

Om du eller någon i din omgivning behöver läkning eller om du bara vill ha en skön stund för avslappning så kan jag verkligen rekommendera att du utforskar och provar dig fram, det finns hur mycket som helst på temat.

Vill du gå vidare så finns ju också en hel uppsättning av härligt klassisk musik, det sägs till exempel att Hayden, Mozart och Rossini har effekter som inger livsmod och glädje, det kan vi väl ändå inte få för mycket av i dessa tider?

Ha en fortsatt skön dag och ta hand om dig,
Anna

Till hemsidan