Fantasifulla skapelser

Vedic Art, Öland 2021

Nu börjar det snart dra ihop sig för en tur till vackra Öland igen, och om två veckor bär det av till ett lustfullt skapande där min kreativa sida får fritt utlopp. Många av förra årets alster har legat undanstoppade, men solrosen hänger uppe i mitt samtalsrum. Den ger en fin påminnelse om skapelseprocessen vi alla bär på inom oss. Det handlar om att omfamna sitt eget flöde och låta fantasin få ta plats på tavelduken, ge penslarna fritt utrymme för det som vill visa sig.

Från en stilla plats inom dig själv startar en rörelse som vill komma till uttryck och manifesteras på utsidan. När du släpper rörelsen fri och låter den förstärkas så får vi härliga och fantasifulla skapelser som blir vårt egna unika sätt att skapa.

Min kommande vistelse på Vedic Art handlar denna gången om att gå in i lärarutbildningen, och frampå tänker jag bjuda in er alla för att själv få prova detta kravlösa och sköna sätt att skapa på. Vad vore livet utan all skönhet som vi omges av? Vi bidrar alla genom våra unika avtryck.

Var nyfiken på vad du dras till och låt din egen kreativa sida få utlopp, det gör gott för själen.

Ta hand om dig,
Anna

Till hemsidan