Det lider mot jul …

Efter en tids förkylning med feber, snuva och hosta så är jag tillbaka till tangenterna. Jag behövde bara få stänga av allt en stund och vila, vila, vila. När kroppen säger ifrån så behöver man lyssna och bara ta hand om sig själv. Jag hoppas att även du gör så om du känner att du far iväg när kroppen trycker på pausknappen. Som en liten önskan från en syster till en annan, det är dags att ta hand om sig själv om du inte gjort det tidigare!

För er som känner sug efter att förstå er själva lite bättre och gärna utforskar det inre livet så kommer här ett lästips inför den stundande ledigheten.

”Understanding Human Design, The new science of astrology: Discover who you really are.”

Jag har själv grottat ner mig och lusläst boken och känner att jag måste dela med mig av en bok som är så revolutionerande bra. Ytterligare några pusselbitar trillade på plats som jag på en omedveten nivå någonstans ändå har förstått.

Det jag mest blev hänförd av var ”Incarnation cross” alltså skärningen mellan hur planeterna stod när själen klev in i kroppen samt hur planeterna stod vid min födelse. Två energier som vi behöver lära känna för att bli hela. Så vackert och så svårt på samma gång! Men allt gav mening när jag började förstå mina egna två energier och varför jag å ena sidan behöver ”grotta” ner mig och i andra stunden är hur extrovert som helst.

En typisk 2/5 – Hermit/Heretic

Är du nyfiken på vilken energi som du lever med så kan jag även rekommendera att ladda ner någon av apparna för att få tillgång till din personliga karta.

Jag önskar er allt gott inför ledigheten med en önskan om en fröjdefull jul! Jag skickar även med en underbar julsång:

Have yourself a Merry little Christmas, med Sarah Dawn Finer, Nils Landgren

Ta hand om dig,
Anna

Till hemsidan