Ceresia tar form …

Ceresia Coaching & Consulting

Nu börjar Ceresia att anta en mer tydlig form, så nu kan man faktiskt få ett grepp om vad det är jag erbjuder i sin helhet. Det senaste i raden som jag har gjort är att återknyta som psykosyntesterapeut, det är 8 år sedan jag avslutade min 5-åriga utbildning och 5 år sedan jag la ”Inre frid” på is. Tiden rinner iväg när man gör roliga saker.

För er som nu har en längtan att förstå er själva och omgivning bättre eller känner att det är dags att utforska sin inre värld, eller genomgår en större förändring så rekommenderar jag att besöka min hemsida för mer information. Just nu, så har jag ett reducerat pris för samtalsterapi fram till att jag har kommit upp i mina terapitimmar som motsvarar den europeiska standarden för att vara diplomerad terapeut, och jag kan därefter ta emot klienter från hela Europa.

Sluta fred med sig själv?

Att sluta fred med sig själv och sin inre domare kan vara ett långt och mödosamt arbete, kanske känner du igen dig i att du dömer dig själv hårdare än du dömer andra? Då kan jag säga att det är något som jag själv har kämpat med och har erfarenhet av. Om du är beredd att möta dina demoner och få en mer balanserad tillvaro så finns jag här för att stötta dig i det arbetet.

Modet att följa sitt hjärta?

Om modet att följa sitt hjärta kan jag prata mycket om, det är så lätt att man gör det andra förväntar sig och tystar ner den lilla rösten som handlar om längtan, drömmar eller friheten att bara få vara sig själv eller välja ett liv som passar just mig. Känner du igen dig i det och är det dags för en förändring nu? Då är du varmt välkommen att höra av dig!

Kursverksamhet?

Ja, det finns tankar om att starta en kursverksamhet, men det ligger lite längre fram i tiden. Det som står framför min dörr just nu är att fylla på med lite själslig inspiration själv med psykosyntesens fortsättningskurs ”Självklar”. Jag älskar att återkomma till Mullsjö, denna vackra plats och ha förmånen att ägna en hel vecka till att bara få rå om mig själv och min längtan.

I min egen kursverksamhet tänker jag framför allt ägna mig åt att erbjuda kurser som öppnar upp och sår frön i det mänskliga medvetandet & den själsliga längtan att finna sin egen unika potential.

Jag känner även att jag har en längtan efter att få erbjuda kurser i konstformen Vedic Art. Det har verkligen öppnat upp mitt eget hjärta och förmåga att måla utan tanke. Ja, du läste rätt, utan tanke! Hur skulle det vara kanske du undrar? Oerhört befriande, utan prestation. Så skönt och samtidigt så utmanande, du kanske kan förstå att den inre domaren får mycket att jobba med. Ingen som dömer eller får tycka något, känn på hur det landar i dig. Utmanande? Kanske är det något för just dig?

Som sagt, Cerecia börjar att anta mer former, men allt är inte riktigt klart än. Välkommen att utforska min ”baby” tillsammans med mig.

Må väl!

/Anna

2 svar på ”Ceresia tar form …”

Kommentarer är stängda.