En hyllning till det feminina

Jag har nyligen återvänt från en retreat i Vishetens väg med temat : Den medvetna vägen, den hölls på fantastiska Kärlingesunds gård, en magisk och inspirerande plats. Har ni inte besökt kursgården eller platsen så är det en stark rekommendation. När en retreat får en att formligen tappa andan och man känner att man transformerats i grunden, då vet man att man har varit där med hela sin själ.

Den där känslan av att vara ett med naturen och Moder jord, samspelet mellan den minsta cellen i sitt innersta till att uppleva sig som en fjäder i universum. Litenheten men samtidigt storheten att vara som ett med skapelsen, det berör och sätter igång något på djupet som är svårt att återge. Att vara närvarande, ha mod att möta det som dyker upp samt helhjärtat lita på processen har visat sig i mitt fall vara kraftfullt.

Längtar du efter att bli mer autentisk och närvarande?
Är du beredd att se sanningen i vitögat?
Har du modet att lämna det kända och gå in i ovissheten?
Vågar du återerövra rätten till din identitet och alla dina känslor samt ta ansvaret för ditt liv?
Vågar du stå i ditt nya Jag?
Är du villig att möta världen från en ny plats i dig själv?

Alla dessa frågor ovan ingår i individuationsprocessen och hjälper dig att få en närmare kontakt med din själ. Om du längtar efter en fördjupning i dig själv, rekommenderar jag psykosyntesterapi eller en retreat, eller en kombination av båda.

Idag vill jag hylla det feminina inom varje man och kvinna, samt skänka en evighets tacksamhet till Moder jord som har gett oss liv under så många årtusenden.

Under veckan fick jag i mitt flöde på Facebook följande citat av Sir William Golding, som en påminnelse av vilken förmåga den feminina kraften besitter.

Regarding women:
”I think women are foolish to pretend they are equal to men, they are far superior and always have been. Whatever you give a woman, she will make it greater. If you give her sperm, she’ll give you a baby. If you give her a house, she’ll give you a home. If you give her groceries, she’ll give you a meal. If you give her a smile, she’ll give you her heart. She multiplies and enlarges what is given to her. So, if you give her any crap, be ready to recieve a ton of shit.”

Ta hand om dig,

Anna


Drömmarnas budskap

Foto: Ahmet Sali / Unsplash

Den sista tiden har jag haft flera intensiva drömmar, jag har förmånen att de ofta ligger kvar en stund när jag precis har vaknat. Jag fascineras av vårt mångfacetterade psyke och försöker ge mig själv tid att reflektera över vad de har för budskap med sig. Inatt drömde jag om en katt som skiftade färg när man kelade med den, från gul till grön, till blå till lila. Ju mer jag kelade med den, desto mer klamrade den sig fast hos mig.

Har du några drömmar? Brukar du skriva ner dom? Hur vill du vårda dina drömmar? Är drömmar viktiga?

Tommy Hellsten skriver så fint om ”Drömmarnas budskap”.

”Att på allvar lyssna till sina drömmar och sin innersta längtan kan tyckas vara dårskap, men är i själva verket vishet. Det är inte en slump som var och en av oss har sina specifika drömmar. Våra drömmar och vår längtan är det inom oss som vill födas. De är alltså inte en främmande del av oss, utan de återspeglar vår identitet. Då jag tar mina drömmar på tillräckligt stort allvar, börjar de förverkligas. Plötsligt märker jag att jag lever mitt i det jag en gång drömde om. Drömmarna och vår inre längtan berättar för oss vilka vi i framtiden kommer att vara. Lite dårskap tillsammans med mod är allt som behövs. Om jag tror att jag är älskad, tror jag också att mitt inre rymmer någonting som hela tiden strävar mot ljuset. Vår djupaste identitet, omsluten av kärlek, framföds genom de drömmar vi har och den längtan vi bär på.”

Jag skriver att jag har förmånen att drömmarna ligger kvar när jag vaknar, men sanningen är att jag under många år har varit aktiv och skrivit ner dem, vilket jag upplever har gjort att jag tränat upp sinnet att komma ihåg. Kanske är det en muskel som man kan träna upp som så mycket annat?

Det verkar som de flesta människor har en medfödd känsla för att drömmar faktiskt betyder något, och det är få saker som fångar i alla fall mitt intresse.

Kanske är du en person som också drömmer mycket?

Det finns många teorier om varför vi drömmer. Den moderna drömpsykologins farfar, Sigmund Freud, menade att det handlar om önskningar från vakenlivet som återkommer uppfyllda i drömmen fast i förklädd form. Hans lärjunge, och så småningom också hans motståndare, Carl Jung, la en andlig aspekt på drömmarna medan den svenska själsläkaren, drömtolkaren och inspiratören Poul Bjerre menade att de har en helande och läkande funktion.

Nattliga drömmar ligger bakom några av mänsklighetens stora insikter, två nobelpris och mängder av romaner och filmmanus. Författaren Mary Shelley fick till exempel uppslaget till sin berömda roman Frankensteins monster i en mardröm. Samma sak hände Robert Louis Stevenson, som drömde om Doktor Jekyll och Mr Hyde. Men även många vetenskapsmän har inspirerats av sina drömmar, som Dmitrij Mendelejev, som fick bilden av grundämnenas periodiska system genom en dröm. Även kvantfysikern och nobelpristagaren i fysik, Wolfgang Pauli, som var god vän med Jung, litade fullt och fast på drömmarnas kraft. Enligt honom hörde vetenskap, fysik och drömmar ihop. Som han skrev till en vän: ”Det är vår tids viktiga och synnerligen svåra uppgift att arbeta på utbyggnaden av en ny uppfattning om verkligheten.”

Nu kanske min dröm om katten som skiftade färg inte leder till något nobelpris, men den kanske vill påminna mig om hur viktigt det är att stärka relationen till sig själv och njuta av livet?

Ta hand om dig,

Anna

Till hemsidan

Fri som en fågel

Foto: Wilmy van Ulft/Unsplash

En skön och avkopplande semester lider mot sitt slut, jag känner mig lätt i sinnet och fri i själen. Det har varit en varm sommar med många fina stunder som läggs till minnesbanken. Flera segelturer, bad, god mat, pyssel runt huset, återsett nära och kära för första gången på länge samt hängt under paviljongen. Att få uppsöka skugga under varma sommardagar med svalkande drycker eller för en liten siesta är inte att underskatta. Jag kan bara konstatera att vi har haft en fin semester som fyllt på energidepåerna.

Snart stundar en annan verklighet och återgången till vardagen med rutiner och annan konkurrens om tiden kan kännas jobbig. Ofta när vi får en längre tids ledighet så får vi också möjligheten att fundera över oss själv och livet.

Psykosyntesens grundare Roberto Assagioli sa att ”Allt som vi identifierar oss med begränsar oss.” Kanske har du känt av olika motstånd den sista tiden? Fundera på om det motståndet hänger ihop med något som du tar för givet?

Tänk om det är så att våra tidigare behov fortsatt ger uttryck för vår vardag trotts att vi har åldrats och kanske har nya behov som inte får utrymme? De gamla tankebanorna om hur vardagen ska se ut speglar egentligen en gammal utgåva av dig själv? Kan det vara så att när vi känner av motstånd i vardagen så kanske det är ett tecken på att vi behöver uppdatera våra tankebanor om oss själva och det livet jag lever?

Livet kan bli en enformig rutin, där plikter eller meningslösa uppgifter tar stora delar av vår vardag, och vi blir bundna vid ödets hjul tills vi blir medvetna om att vi faktiskt kan välja vad vi vill fylla våra liv med.

Känner du behov för att göra en uppdatering av dig själv och ditt liv?

Jag vill passa på att marknadsföra mina kurser i personlig utveckling, och först ut är en kurs som riktar sig till dig som vill bli mer medveten om din inre värld, dina behov samt om du längtar efter att finna din unika röst. Vi öppnar upp för att nya tankebanor och perspektiv ska få ta plats. För mer information, besök hemsidan.

Varmt välkommen med din anmälan till någon av mina kurser.

Ta hand om dig,

Anna

Vedic Art på Öland

Vedic Art på Svibo

Nyss hemkommen från en härlig vecka på Öland för kravlöst skapande i en naturskön miljö, bland svalor, vidder och hav. Det är där det händer, det som inte sker på så många andra platser i livet. För en stund pausas allt det vanliga och jag kliver in i en bubbla av färg, form och lust. Att få dra ett par sporadiska streck med penseln mot målarduken med färgen jag dras till och bara låta processen flöda ur mig, det är kravlöshet och ren glädje för mig.

Magin i att få släppa lös kreativiteten och sedan skåda vad som träder fram på duken, att med förundran ta in det som ögonen skådar och se om det uppstår någon abstrakt form som du dras till och vill förstärka för att få fart på processen igen, det är ljuvligt!

”Det ligger i betraktarens ögon att se former och mellanrum”, säger Johannes Källman och det är något i just detta som jag älskar. Det finns inget rätt eller fel, bara åsikter, tankar och känslor mellan betraktaren och skapelsen. Det är personlig utveckling på hög nivå på samma gång som man skapar av full lust.

Frågan är om jag kan hålla en obunden frihet i utforskandet av mina alster utan att gå in i åsiktsmaskineriet? Tankar som dyker upp blir en påminnelse om var jag har mina utmaningar och begränsningar. Så intressant!

Pröva följande tankar:

Ingenting är som det ska, allt är perfekt eller tvärtom Allt är som det ska, ingenting är perfekt.

Jag tänkte dela med mig av ett alster som jag skapade på Öland och jag bjuder in dig till att se vad som händer i dig när du studerar tavlan en stund. Vad är det första som dyker upp bland dina tankar och känslor? Vad blir din första impuls?

Skapelse från Öland

Det ligger också i betraktarens ögon om man får en positiv eller negativ upplevelse, det är något i relationen mellan betraktaren och tavlan som uppstår, och har inget med skaparen att göra, fortsätter Johannes.

Med det avslappnade förhållningssättet kring skapandet, så upplever jag att Vedic Art är unikt i sitt slag och blir mer tillåtande och lustfyllt, både som ingång i livet och i målandet.

Vill du till Öland för att prova på att måla kravlöst? Utforska Vedic Arts hemsida.

Nu har jag gått både grundkursen och fortsättningskursen och mitt nästa steg är att bygga på med lärarutbildningen för att så småningom kunna erbjuda kurshelger i Vedic Art här i Uddevalla på västkusten. Jag hoppas du finner detta både intressant och inspirerande, kanske vi möts längre fram i den skapande yran bland färger och livslust?

Tack för att du tar dig tid att läsa min blogg, ha en riktigt skön och härlig sommar!

Må väl,

Anna

Till hemsidan

Medvetandehöjning

Foto: Peter Boccia/Unsplash

Jag har länge varit nyfiken på det här med medvetandehöjning och har funderat på hur man gör för att öka den mentala förmågan. Det jag har insett är att min egen upplevelseförmåga begränsar vad jag kan uppfatta eller förnimma, alltså mitt sätt att se på världen begränsar vad jag kan uppfatta. Ett väl utvecklat sinne, så som att lyssna till alla signaler som kroppen tar emot ökar min förmåga att bättre förstå mig själv och min omgivning.

1. Koncentration

Det mänskliga medvetandets utvidgande och högsta potential är inte en utopi, det handlar mer om koncentration, genom att få kontroll över de mentala processerna. Vilket är lätt att säga, men svårt att utöva, det kräver en enorm disciplin och vilja för att ta sig hela vägen.

Robin Sharma som jag har följt under många år pratar om att vårda sin inre trädgård genom att inte släppa in några förgiftade tankar, han beskriver det på ett inspirerande sätt i sin bok; Munken som sålde sin Ferrari. Om du är intresserad av att sortera bland dina tankar och verkligen vill utmana dig själv så är det en bok för dig.

Koncentration betyder i detta fallet att göra en skillnad mellan oss själva, den som tänker, och det vi tänker med, sinnet.

2. Meditation

Vill man gå ett steg till för att öka sin medvetenhet så är daglig meditation ett första steg på vägen att nå mental kontroll. De flesta reagerar på intryck från yttervärlden, men det pågår ingen självinitierad inre aktivitet. Det innebär att det är lätt att slå på autopiloten i vardagen och förhålla sig till det som sker runt omkring mig, utan att lyssna inåt för att förstå om det är rätt för mig.

Meditation blir därför viktig för att lära sig att lyssna till sin inre röst och för att bryta autopilotens inflytande i ditt liv.

Tänk om det finns ett själsligt språk som du inte har upptäckt än?

Skulle du då bli nyfiken på att lära dig det nya språket, precis som du en gång gjorde när du lärde dig att läsa och skriva? Tänk vilka möjligheter bokstäver och språket har öppnat upp för oss!

Min erfarenhet är att Själens språk talar i bilder och kommunicerar via vår intuition och går bortanför intellektet. Intuitionen övar du upp med hjälp av koncentration och meditation.

Jag hoppas att du med detta inlägg känner dig inspirerad att ha modet att utforska dina mentala bojor som står i vägen för dig att lära känna din själ.

Ta hand om dig,

Anna

Till hemsidan

Kurser i personlig utveckling

Förstärk kontakten med din inre röst och utforska vad du vill manifestera för framtiden.

Nu äntligen känns det som jag kan bjuda in till mina kurser i personligt växande, där du får möjligheten att omfamna dig själv på ett varmt och kanske nytt förhållningssätt. Jag har skapat ett program för att stärka kontakten med sig själv och för att få en större förståelse för vad du längtar efter. Programmet sträcker sig över fyra dagar och utgångspunkten är att få en större förståelse för vem du är och hur du kan leva din sanning i det sammanhang som du verkar. Givetvis så kan du gå enstaka tillfällen och känna dig för om detta är något för dig.

För att ytterligare förstärka kontakten med de beteenden och livsmönster som du bär med dig så erbjuder jag möjligheten att boka individuell coachning mellan kurstillfällena för att just utforska dessa . KulturCoaching* är ett nytt och unikt sätt att hitta sina egna arketyper, de som spelar en viktig roll i din vardag.

Jag erbjuder även möjligheten att fördjupa arbetet i sig själv genom psykosyntesterapi, där du avsätter tid för att utforska dina inre resurser och skapar en starkare kontakt med dig själv.

Kurser under hösten 2021, all information finns på hemsidan.

Dag 1 (Tankevärld) : Utforska din inre värld och lär dig att lyssna på det som finns inom dig.

Dag 2 (Myntarketyper) : Utforska dina beteenden och livsmönster för att få en djupare förståelse för de val du gör.

Dag 3 (KulturDiskurs) : Utforska hur pratet låter inom dig och lär dig förstå vilken kultur du bär på.

Dag 4 (Manifestera) : Skapa en ny plattform utifrån de insikter och lärdomar som du fått genom att lyssna till dina unika behov.

Genom att boka dig för hela kursprogrammet före den 31 juli så bjuder jag på en boka-tidigt rabatt och om du bokar upp samtliga kurstillfällen efter 1 augusti så ger jag även då en välkomstrabatt.

Varmt välkommen att investera i dig själv! Om du har vänner eller kollegor som du tror skulle må bra av lära känna sig själv så får du gärna dela detta inlägget vidare. Det går ju även bra att ge bort en kurs som present om du önskar så.

Tack för att du tar dig tid att läsa min blogg och förhoppningsvis så ses vi i höst på något kurstillfälle eller om du bokar ett personligt möte.

Ta hand om dig,

Anna

Till hemsidan

Sluta fred med dig själv?

Har du funderat på hur din relation ser ut till dig själv? Avsätter du tid för att bara umgås med dig själv och dina tankar, känslor, förnimmelser, behov, längtan, drömmar, fantasi och annat som gömmer sig på insidan? Jag pratar om att skapa en relation till den som är din följeslagare genom hela livet, dig själv. Jag pratar också om att lära sig att lyssna på den lilla kloka rösten på insidan, den som nästan viskar fram sina ord. Jag pratar inte om den inre kritikern eller prestationsprinsessan som driver på och kanske förminskar dig.

Jag pratar om att lyssna bortanför alla filter och lager av måsten och anpassning som övergått till någon slags autopilot där man följer flocken för att få tillhöra, bli sedd eller passa in. Jag pratar framför allt om att bli medveten om att sluta fred med sig själv och inse att du duger som du är!

Men, hur lär man sig att urskilja rösterna på insidan? Hur vet man om det är autopiloten som slagit på eller själen som viskar?

När startar kriget på insidan som gör att jag flyr relationen med mig själv? Den som får oss att aktivera oss istället för att genuint lyssna på vad som pågår?

Avsätter du lika mycket tid och förståelse för dina egna upplevelser som man exempelvis gör med relationer på utsidan?

Kriget på insidan startar när du har slutat att lyssna till dig själv och dina egna behov. Det visar sig oftast genom ett dömande av andra eller sig själv. Ett genuint uppvaknande, där förmågan att kunna urskilja rösterna på insidan och med viljekraft sluta att döma sig själv och andra, är ett tecken på att man övat upp sitt lyssnande. Det är vad jag syftar på när jag inleder med frågan om du avsätter tid för dig själv.

Förmågan att urskilja det som pågår på insidan görs genom att frigöra sig själv från att inte fastna i konventionella tankemässiga föreställningar om saker och ting. Urskiljningen är att vara i direkt kontakt med sin egen upplevelse i sig själv och inte fastna i vad ”psykologerna säger”, ”jag borde vara si eller så”, eller ”den kristna dogmatiken säger”.

Stanna i urskiljandet av din egen upplevelse, det är där du får ledtrådar om vem du är, vad du längtar efter, vad den lilla rösten viskar om, osv.

När man börjar bli medveten om att man kan göra den här urskiljningen, då har man fått kontakt med sitt innersta väsen, det som vi kallar anden.

Egot kan inte ta emot det andliga inflytandet, för det är Egot som står mellan de alternativa rösterna på insidan. Man behöver därför öva upp den andliga urskiljningen för att kunna sluta fred med sig själv. Egoistisk urskiljning ger ingen fördjupning av människan.

Tänkandet om vår inre värld är fortfarande främmande för många, men förhoppningsvis så bringar jag lite ljus över vår fantastiska förmåga som människa.

Må väl och sköt om dig,

Anna

Till hemsidan

Doften från syren

Nu blommar det i syrenbusken och magnolian.

Nu doftar det ljuvligt i vår natur, tiden mellan hägg & syren är obeskrivlig och på många sätt fantastisk, jag njuter varje sekund. Det närmar sig student och en uppkommande 50-årsdag, men vem är väl så nogräknad i dessa dagar? Högtider, födelsedagar och mycket annat ställs in på grund av pandemin.

Nu har jag i alla fall fått min första vaccindos och hoppas på att livet ska bli väldigt mycket annorlunda efter andra dosen som sker strax före semestern.

Förra helgen unnade jag mig att åka på retreat med Psykosyntesinstitutet. Vi var i det lilla pittoreska samhället Sätila, om du inte har varit där så kan jag varmt rekommendera att äta på restaurang Båthuset. Vi serverades helt vegetariskt kost och fika alla dagar, så otroligt smakrikt och gott. Temat för kursen var: Vishetens väg – Kärlekens väsen. Att helhjärtat få ägna sig åt kärleken en hel helg, och bara få vara, i en trygg och kärleksfull miljö gör underverk för själen.

”Kärlek utan vilja blir handlingsfattig och vilja utan kärlek blir skoningslös.”
Roberto Assagioli, Psykosyntesens grundare.

En del av utforskandet bestod i att ställa sig frågan; Vad är svårt att tycka om hos sig själv? Ta ett varv i dig själv och se om det dyker upp något? Kanske finns det något litet som behöver omfamnas, kanske läggas tillrätta för att älska dig själv lite mer?

Som ett avslut på kurshelgen fick vi möjlighet att manifestera kärlekens frö och jag insåg att jag direkt for upp i huvudet och ville skapa utifrån tanken, men efter att jag varit inne i skapandeprocessen en stund så kunde jag lämna det konstruerade och skapade fritt från hjärtat. Resultatet ser ni nedan.

Manifest – kärlekens frö

Längtar du efter att bli mer medveten om vad du behöver, hur kärleken har påverkat dig och ditt liv, leva i närmare kontakt med naturen eller utforska vishetstraditioner med transpersonell ekopsykologi, då tror jag att kurshelgen/retreaten kan vara något för dig.

Vilket uppdrag har du i livets tjänst?

Stort tack till Cecilia Angelin och Milena Bergquist som höll ihop kurshelgen.

Sköt om er och njut av dofter, värme och kärlek.

/Anna

Till hemsidan

Ceresia snart ett år …

Kan ni tänka er att det snart redan har gått ett år sedan jag startade mitt företag Ceresia Coaching & Consulting? Det känns nästan ofattbart men samtidigt helt fantastiskt att det redan har passerat så lång tid!

Tid är något som har upptagit mina tankar de sista dagarna, kanske för att jag inom kort kliver in på femtio-strecket, kanske för att jag plötsligt inser att livet är ändligt, kanske för att jag inser att livet borde levas mer än överlevas?

Funderar du någon gång på tiden och vad du vill göra med den?

Vid ett svagt ögonblick när mina söner var små, så sa jag vid ett tillfälle att jag ska leva tills jag blir 105 år. Så på vilket sätt bör jag då leva idag för att få uppleva min 100-årsdag med bibehållen vigör och hälsa?

Ett år går ganska fort kan jag konstatera när man är runt 50 år själv. Men 50 år känns långt när jag tänker på tiden jag har framför mig, samtidigt så har de första 50 åren redan passerat. Hm, det tål att tänkas på.

”Tid är det enda vi har” brukar jag säga när andra i min omgivning känner sig stressade och inte hinner med livet som de har tänkt sig. Men, frågan är om rätt prioritering är gjord om man inte hinner med det som man anser att man vill fylla livet med?

Vad vore livet utan tid? Om bara nu, nu och nu fanns? Skulle Du prioritera annorlunda om Du visste att det inte fanns en morgondag?

Jag har i alla fall roat mig med att sammanställa samtliga blogginlägg sedan starten i april, och det blir en hel del att vara stolt över! En pärla till en pärla, till en pärla blir snart ett helt pärlhalsband.

En klok gumma sa en gång att; ”man behöver inte prestera så mycket, bara se till att göra lite av det som ger glädje var dag. På så vis får man mycket gjort utan att man känner att man gjort ett dugg”.

Ja, det är många tankar fram och tillbaka som har fått mig att inse att det är mer glädje som behöver tillföras i livet för att hålla i minst 50 år till.

Ta hand om dig,

/Anna

Till hemsidan

Från intellekt till intuition

Foto: Olena Ivanova/Unsplash

Jag har länge intresserat mig för kopplingen mellan sinnet, intellektet och vår intuition. Det är en fascination som jag som liten hade svårt att sätta fingret på, men som jag senare i livet insåg är vår största potential. Den lilla rösten som vi hör på insidan, som får oss att agera i stunden utan vetskap om varför, men som i efterhand var exakt rätt agerande.

Kanske känner du igen dig?

Men vad är intuition och var kommer den ifrån, är två frågor som har förföljt mig och jag har inte kunnat släppa tanken på att en dag förstå något mer om den. Det enda jag hade att gå på var min egen erfarenhet och andras likartade erfarenheter.

Utmaningen har varit att utforska intuitionen i en värld där det rationella tänkandet har företräde, det är lätt att intellektualisera och vetenskapligt bortse från denna förmåga, till och med avfärda som nonsens. Men har man en gång eller för den delen flera gånger upplevt att man sitter med ”rätt” svar utan ansträngning, då är det något annat som är i görningen.

När jag senare kom i kontakt med meditation och fick höra att meditation bygger broar mellan den vänstra och högra hjärnhalvan, alltså mellan det rationella och det kreativa tänkandet, så började jag sakta se hur vi själva kan närma oss den inre upplysningen.

Något som verkligen fick mig att vakna upp var boken ”Beyond the brain” av Stanislav Grof, det var då polletten trillade ner. Därav namnet på min blogg och hemsida ”Utforska Mentala Bojor”, det är framförallt vänster hjärnhalva, det rationella sinnet som sätter hinder i vägen för att uppleva och se hela vår fulla potential.

Tänk om det är så att vi använder mindre än hälften av vår förmåga som människa?

Just nu går jag en kurs där jag återbesöker mina värderingar, både för mig personligen men även för mitt företag och inser att det som fortsatt sticker ut för mig, är att få så frön i människor så de kan se sin fulla potential och fortsatt supporta individer att blomma ut och blir mer av sig själva.

Senast har jag fördjupat mig i esoterisk psykologi och läser för tillfället Alice A. Bailey med stort intresse, hon var definitivt före sin tid och inspirerade många framstående män som hade tolkningsföreträde på tidigt 1900-tal. Men med digitaliseringens framfart och med ett mer öppet samhällsklimat och inte alls lika rigida föreställningar om människans förmåga, så tror jag att hon kan få en mer framträdande plats. Alice beskriver på ett fantastiskt sätt hur vår mentala förmåga är uppbyggd och hur vi kan utveckla vår intuition som ger mening och insikt för mig.

En av hennes böcker heter just ”från intellekt till intuition” och jag kan rekommendera den läsare som vill fördjupa sig i ämnet att studera boken närmare.

All gott!

Anna

Till hemsidan

Tack för att du läser min blogg!
Vill du ha en notis när jag släpper mina inlägg?
Klicka först på länken till min Facebooksida och sedan ”Gå med i denna grupp”.