Besjäla vardagen – välkommen in!

Samtalsrum

Det är mycket som händer i mitt liv just nu, både den sorgliga bortgången av min älskade och fantastiska pappa, men också det kreativa i att få skapa rum för själen. För nu står mitt samtalsrum färdigt och väntar på framtida kunder och klienter. Det glädjer mig att jag har funnit kraften att ta tag i min längtan om att kunna erbjuda tid för samtal, reflektion & terapiverksamhet.

Mig hittar du i vackra Bohuslän, vid inloppet av Byfjorden i Uddevalla. Välkommen att höra av dig för tidsbokning, besök gärna min hemsidan för mer information.

”Konstnärens ödmjukhet är hans rättframma accepterande av alla upplevelser, precis som konstnärens kärlek helt enkelt är det sinne för skönhet som för världen uppenbarar dess kropp och dess själ.” Oscar Wilde

Och till sist en sång för att hedra min far och stilla min sorg, Amazing grace.

Ta hand om dig!

/Anna

Varmt välkommen in …

2 svar på ”Besjäla vardagen – välkommen in!”

Kommentarer är stängda.