100:e Blogginlägget

Inloppet till Uddevalla

Jag inser idag att detta blir mitt hundrade blogginlägg, tänk vad tiden har gått fort! Ja, det är väl dags att fira att jag har varit uthållig och hängiven er läsare och gett från mig själv i ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat.

Konsten att utforska sig själv och de begränsningar jag sätter upp!

När det kommer till att fira mig själv eller mina framgångar så är det något som jag är ganska dålig på, jag reflekterar oftast vad jag har lärt mig sedan går jag vidare till nästa steg eller utmaning, då är jag bättre på att fira andra.

Bloggen startade som ett experiment för mig själv att stimulera flödet av ord inom mig och lusten att skriva. Jag fick tipset att skriva regelbundet för att få igång flödet, samt för att se vart det tog mig. Nu när löven börjat gulna på träden, mörkret lägger sig allt tidigare om kvällen och vi har precis passerat höstdagjämningen då känner jag lust att skapa. Inte bara skriva, utan måla och hitta på andra kreativa sätt att uttrycka sig på.

Som ni vet är jag färdigutbildad Vedic Art lärare och det kommer dröja en stund innan jag bjuder in till kurser. Vi håller som bäst på att renovera Lill-stugan så att jag ska få mer utrymme för min kreativa sida. Vi har precis startat att röja ur det gamla förrådet och en grävare kommer inom kort för att hjälpa till med markarbete och gjuta en ny större bottenplatta. Vi kommer ha fullt upp, men sedan till våren ser jag fram emot att bjuda in er som är sugna på att hitta er skaparglädje och livslust.

Ovan ett alster från min vistelse på Öland. Här provade jag några nya tekniker med texturpasta och fluid art, det är så kul att experimentera med olika material och färger.

Frågan är hur jag bäst firar mina hundra inlägg? Kanske genom att skriva om det här och uppmärksamma det som har väckts hos mig och förhoppningsvis mina läsare? Då passerar det inte bara förbi som en vanlig dag, utan jag får möjlighet att både reflektera och fira med er. Tack för att ni läser, hör av er och tar hand om er själva, och fortsätt lyssna till den lilla rösten inom er!

Önskar er en fortsatt fin söndag,
Anna

Till hemsidan